Альфа-Банк Україна провів четвертий Alfa Business Hub у Києві

Новини 21 Грудня 2016 - 10:04

Альфа-Банк Україна провів четверту зустріч у рамках Alfa Business Hub, комунікаційного майданчика, де збираються представники малого та середнього бізнесу - клієнти банку й провідні експерти в різних сферах, у тому числі оподаткування, законодавства, маркетингу, інтернет-реклами.

Розвиваючи співробітництво з підприємцями, Альфа-Банк Україна розширює не лише банківські послуги, продукти й послуги, а й бере на себе місію консультанта й організовує майданчики, де підприємці отримують експертні поради з найактуальніших на поточний момент питань.

Alfa Business Hub у столиці зібрав 200 клієнтів банку і провідних експертів в економіці, оподаткуванні, законодавстві, продажах та дистрибуції, розвитку бізнесу в Інтернеті. У блоці законодавства розглядали основи податкового планування, в блоці маркетингу та продажів - ефективне використання інтернет-реклами для бізнесу, головні тренди розвитку бізнесу в мережі на найближчі кілька років.

«Мені приємно, що тут зібралися люди, які так само, як і я, вірять в розвиток малого і середнього бізнесу. Вони не з чуток знають, з якими проблемами доводиться стикатися і, головне, можуть реально допомогти порадою і власним успішним прикладом. Я пишаюся тим, що бізнес довіряє Альфа-Банку: зараз кожну годину чотири підприємці або компанії стають нашими клієнтами. - Розповідає Тетяна Волошина, директор із малого та середнього бізнесу Альфа-Банку. - Підприємництво - це те, чим ми живемо, а Alfa Business Hub - це комунікаційна платформа, де виникають нові ідеї й корисні знайомства. Адже розвиток малого та середнього бізнесу забезпечує не тільки створення додаткової вартості й нові робочі місця, а й дає грунт для розвитку самодостатньої України, у якої є майбутнє для наших дітей».

«Альфа-Банк створює простір, у якому керівники і власники бізнесу можуть спілкуватися з експертами, отримувати консультації для того, щоб більш ефективно організовувати та розвивати свою справу. У форматі Alfa Business Hub ми надаємо унікальну експертизу щодо законодавчих змін, оподаткування, інтернет-маркетингу, створюємо умови для спілкування «на рівних» між учасниками. Це вже четверта організована нами зустріч у різних містах країни, що говорить про зростаючий інтерес клієнтів до проблематики, що обговорюється», - говорить Антон Новосельцев, директор з розвитку масового бізнесу Альфа-Банку Україна.

«Наша компанія займається різними видами діяльності: імпортом товарів, наданням послуг та ін. Для мене, як для керівника, дуже важливо отримувати інформацію про податкову політику і онлайн-маркетинг саме від експертів галузі. Тому Alfa Business Hub - оптимальне поєднання ефективної змістовної дискусії і надихаючої атмосфери. Ми палкі прихильники обслуговування в Альфа-Банку: працюємо зараз і надалі залишаємося з банком», - зазначає учасник Alfa Business Hub, Олег Макарчев, генеральний директор ТОВ «Міжнародна хімічна продукція».