Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк встановлюють «домашні» тарифи на зняття готівки та перекази в мережах одне одного

Новини 14 Грудня 2016 - 16:16

Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк оголосили про встановлення звичних вигідних тарифів на зняття готівки у банкоматах одне одного та переказ коштів у національній валюті між рахунками клієнтів у двох банках.

Так, з 15 грудня 2016 року клієнти обох фінустанов, що входять до міжнародного фінансового холдингу ABHH, зможуть знімати готівку за «домашніми» тарифами свого банку в 1087 банкоматах об’єднаної мережі: 872 банкоматах Укрсоцбанку та 215 банкоматах Альфа-Банку Україна.

Позитивні зміни також торкнуться тарифної політики щодо грошових переказів. Перекази між поточними рахунками в гривні в Укрсоцбанку та Альфа-Банку Україна стануть безкоштовними вже з 1 січня 2017 року.

«Уніфікація тарифів – один з перших кроків на підтвердження того, що анонсовані вигоди для клієнтів від угоди між групою UniCredit та ABH Holdings S.A. – це не просто слова. Завдяки поступовій інтеграції двох банків ми отримуємо значно більше ресурсів для розвитку та можемо запропонувати клієнтам вигідніші умови обслуговування. Так, тепер до послуг наших клієнтів банкоматна мережа з понад 1000 банкоматів по всій Україні, а комісія на грошові перекази для фізичних осіб, наприклад, зменшилась у більш ніж 5 разів, – зауважив Артур Атанов, член правління та директор центру роздрібного бізнесу Укрсоцбанку. – Повторюся, це тільки перші кроки з уніфікації тарифів та продуктів двох банків. Наступні кроки ми анонсуємо вже найближчим часом».

Нагадаємо, у жовтні група UniCredit та ABH Holdings S.A., головний акціонер Альфа-Банку Україна, завершили угоду про обмін активами, в рамках якої група передала холдингу 99,9% акцій Укрсоцбанку в обмін на міноритарну частку власності в ABHH у розмірі 9,9%.

Укрсоцбанк – єдиний в Україні банк, що пропонує своїм клієнтам мережу безконтактних банкоматів у 5 містах. Перший в Україні безконтактний банкомат у червні цього року під час щорічного міжнародного фестивалю джазової музики Alfa Jazz Fest відкрили Укрсоцбанк та Альфа-Банк Україна спільно з MasterCard і «Євронет Україна».

Йде розмова