Інтернет-банкінг
Приватним особам
МСБ
Корпорпораціям

Альфа-Банк Україна увійшов до десятки найбільш стійких банків

Новини 04 грудня 2014 - 11:13

Альфа-Банк Україна увійшов до ТОП-10 рейтингу стійкості банків від порталу Мінфін, посівши сьоме місце із сорока семи фінустанов, що беруть участь у рейтингу.

В рейтингу банки оцінювалися за низкою критеріїв, включаючи стресостійкість та лояльність вкладників. Також враховувалася корекція аналітиків і рейтинг банку за розміром активів згідно з класифікацією Національного банку України.

Рейтинг стійкості банків від порталу Мінфін — це щоквартальна оцінка діяльності банків на підставі інформації із офіційних та відкритих джерел. У рейтинг включені банки перших трьох груп за класифікацією НБУ, а також невеликі банки з портфелями роздрібних депозитів від 1 млрд гривень.

При складанні середньої експертної оцінки враховувалися думки інвестиційних компаній Dragon Capital і ICU, рейтингового агентства Експерт-Рейтинг та Українського кредитно-рейтингового агентства, а також аналітичної групи Da Vinci AG.

«Альфа-Банк Україна є одним із найбільш надійних банків в галузі, має високий показник достатності капіталу, а також в ході своєї історії завжди виконував власні зобов'язання перед клієнтами. Ми раді, що це гідно оцінили шановні експерти ринку, інвестиційні компанії і рейтингові агентства. Ми продовжуємо ставити підтримку ліквідності і стійкості банку на чільне місце при побудові нашого бізнесу, а наші акціонери підтримують нас у цьому», — повідомив Рушан Хвесюк, головний керуючий директор Альфа-Банку Україна.

Йде розмова
Skype дзвінок