Альфа-Банк Україна забезпечив банківське обслуговування «Нової Пошти»

Новини 08 лютого 2016 - 11:26

Альфа-Банк - один з лідерів інновацій в сфері банківських сервісів і послуг - реалізував проект обслуговування для компанії «Нова Пошта». Комплексне рішення для «Нової пошти» передбачає практично повний пакет банківських послуг для бізнесу. Надані Альфа-Банком сервіси, серед яких обслуговування та інкасація відділень «Нової Пошти» в Києві, області і містах-мільйонниках, сервіс Alfa-Smart-Pay, зарплатний проект, дозволять компанії спростити і прискорити вирішення традиційних завдань і оптимізувати бізнес-процеси.

«Фінансові рішення Альфа-Банку дають «Новій Пошті» можливість підвищувати ефективність і гнучкість, використовувати сучасні технології, швидко реагувати на глобальні зміни. Від цього партнерства ми отримали більше ніж інноваційні для банківського ринку України послуги. Співпраця з Альфа-Банком фактично стала основою для розвитку нашого бізнесу на платформі нових IT-рішень», - зазначає Олександр Садко, фінансовий директор компанії «Нова Пошта».

«З «Новою Поштою» нас сьогодні об'єднує ключовий концепт - ми трендсеттери, кожен в своєму сегменті ринку генерує інновації. Нам, щоб бути лідерами ринків, потрібно постійно коригувати стратегію, бути корисними і зручними для своїх клієнтів тут і зараз, - зазначає Владислава Гузенко, Віце-Президент, Директор із транзакційного бізнесу Альфа-Банку Україна. - Спільна робота над впровадженням інновацій в фінансових рішеннях допоможе нашим партнерам поліпшити якість послуг, що надаються, і звільнити час для розвитку нових, тим самим удосконалюючи клієнтський сервіс».

«Нова Пошта» - українська компанія, яка була заснована в 2001 році. За 15 років вона стала лідером ринку експрес-доставки: зараз її мережа нараховує близько 2200 відділень і понад 1000 поштоматов в більш ніж 900 населених пунктах України. У 2015 році компанія доставила близько 100 млн відправлень. У 2014 році «Нова Пошта» вийшла за межі вітчизняного ринку, відкривши представництва в Молдові і Грузії, а в жовтні 2015-го запустила міжнародну доставку в 200 країн світу.

Компанія прагне забезпечувати легкість доставки для життя і бізнесу, тому постійно вдосконалює сервіс і впроваджує інноваційні підходи. Для зручності клієнтів на сайті компанії працює опція «Особистий кабінет». Мобільний додаток «Нової Пошти» дозволяє легко користуватися її послугами, наприклад, відстежити доставку, знайти найближче відділення або замовити адресне обслуговування.

Альфа-Банк Україна - це великий український комерційний банк з міжнародним капіталом, який входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings SA (ABHH) з головним офісом у Люксембурзі. Холдингова компанія має інвестиції в низці банківських груп на території країн СНД і Європи, зокрема, операційні компанії (банки) ABHH знаходяться в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та Нідерландах. Власниками ABHH виступають Михайло Фрідман 36,47%, Герман Хан - 23,27% (обидва - громадяни Ізраїлю, проживають у Лондоні), Олексій Кузмічьов - 18,12%, Пьотр Авен -13,76%, Андрій Косогов - 4,08% (всі троє - громадяни РФ, проживають в Москві), а також The Mark Foundation for Cancer Research - 4,03%. За класифікацією НБУ входить до групи "банки іноземних банківських груп".

new popup
Ми оновлюємося!
Зацінити бета-версію нового сайту можна хоч зараз.
На новий сайт