Apple Business Chat тепер доступний клієнтам Альфа-Банку Україна

Новини 22 липня 2021 - 13:00

Тепер клієнти можуть спілкуватися з Альфа-Банком безпосередньо в додатку Apple «Повідомлення» на iPhone, iPad, Mac і Apple Watch, це стало можливим завдяки новій службі Apple Business Chat.

«Ми дуже раді запропонувати нашим клієнтам Apple Business Chat, зручний і функціональний канал спілкування з нашими агентами підтримки», ˗ зазначає В’ячеслав Скорбеж, керівник управління адміністрування клієнтського сервісу в цифрових каналах Альфа-Банку Україна. «Ми бачимо, що клієнти дедалі частіше вважають за краще спілкуватися з банком у звичних їм месенджерах, і хочемо створити для користувачів пристроїв Apple першокласні враження від взаємодії з Альфа-Банком Україна. З новою службою це так само просто, як спілкування з родиною або друзями».

Клієнти можуть легко авторизуватися в Apple Business Chat й отримати такий самий повний спектр банківського сервісу, як і в чаті цифрового банку Sense SuperApp. Інтерактивні картки продуктів перетворюють звичні гіперпосилання на гарні зображення, а списки вибору дозволяють вибрати потрібний продукт просто торкнувшись екрана.

Почати бесіду в Apple Business Chat можна:

• через офіційний сайт Альфа-Банку, натиснувши на іконку «Apple Messages»;
  • через Apple Maps, знайшовши відділення «Альфа-Банку Україна» в пошуку і натиснувши на іконку «Повідомлення»;
  • через банер у цифровому банку Sense SuperApp.

Крім того, у версії iOS 13, якщо торкнутися номера телефону Альфа-Банку Україна, система пропонує замість дзвінка почати розмову в Apple Business Chat. Якщо клієнт вибирає «Повідомлення», розмова з агентом почнеться відразу в додатку Apple «Повідомлення», і користувач зможе відповідати на питання агента тоді, коли йому буде зручно.

Додаткові відомості див. на веб-сайті: https://register.apple.com/business-chat.

Довідка:

Альфа-Банк Україна – великий український банк з міжнародним капіталом, входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом у Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку України, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в першій десятці фінансових установ країни за обсягом активів. Станом на 1 січня 2021 року роздрібна мережа банку включає 210 відділень та 706 банкоматів. Банк обслуговує 1,5 мільйона фізичних та юридичних осіб та має штат понад 6,5 тисячі співробітників.

new popup
Ми оновлюємося!
Зацінити бета-версію нового сайту можна хоч зараз.
На новий сайт