Розраховуйся карткою Mastercard від Альфа-Банку Україна в мережі АЗС «ОККО» та долучайся до благодійності

Новини 07 Грудня 2016 - 09:29

Щоб допомогти онкохворим дітям, Альфа-Банк Україна бере участь у благодійній кампанії «Різдвяна кава — твоя добра справа». Долучитися до ініціативи легко. Варто лише з 6 до 11 ранку придбати каву в мережі АЗС «ОККО», розрахувавшись за неї будь-якою карткою Mastercard від Альфа-Банку.

Незалежно від вашої покупки, кожні 2 гривні з рахунку за каву автоматично надійдуть у фонд «Таблеточки» для допомоги онкохворим дітям. Зауважте, в акції беруть участь всі автозаправні станції мережі «ОККО» на території України. Зібрані кошти підуть на закупівлю препарату ванкоміцин, який призначають пацієнтам з онкологічними діагнозами.

«Ми долучилися до благодійної акції від Mastercard та мережі АЗС «ОККО», адже хочемо допомогти дітям, які цього потребують. Відтепер, купуючи ранкову каву та розраховуючись за неї карткою Mastercard від Альфа-Банку, ви автоматично перераховуєте 2 грн до благодійного фонду «Таблеточки». При цьому додаткові кошти з власників карток не стягуються. Як бачите, полегшити життя онкохворих дітей може кожен власник картки Mastercard від Альфа-Банку», - розповідає Олексій Пузняк, Віце-президент, в. о. директора з розвитку роздрібних продуктів Альфа-Банку Україна.

Встигніть зробити добро вже сьогодні, адже акція триває до 31 грудня 2016р. Деталі – на сайті www.okko.ua або за телефоном гарячої лінії: 0 800 501 101

Йде розмова