Вікторія Михайльо в трійці кращих топ-менеджерів банків України згідно з рейтингом ТОП-50 провідних банків

Новини 20 Квітня 2017 - 18:40

Вікторія Михайльо, Голова Правління Альфа-Банку Україна посіла третє місце в номінації «Кращий топ-менеджер» щорічного рейтингу ТОП-50 провідних українських банків, який проводиться компанією «Фінансовий клуб» серед лідерів фінансового ринку країни.
Вікторія Михайльо, Голова Правління Альфа-Банку Україна прокоментувала: «Я вдячна організаторам рейтингу і колегам по банківському ринку, які дали пропозиції та оцінили мою працю. Ми всі добре розуміємо, як непросто у зв'язку з політико-економічною ситуацією в країні вести успішний банківський бізнес. І наскільки це важливо для галузі, для команди, для суспільства в цілому. Тому ця нагорода є особливо цінною для мене. І хоч вона й віднесена до категорії персональних, але досяжна тільки зусиллями і великою працею команди Альфа-Банку. Завдяки цьому ми зараз як ніколи близькі до створення успішного найбільшого в Україні комерційного банку з європейським сервісом».
В рамках проекту ТОП-50 провідних українських банків були названі провідні банки країни і топ-менеджмент, а також представлені десять кращих банківських послуг за окремими сегментами. Підставою для аналізу традиційно були квартальна звітність, а також інформація від банків за більш як 120 показниками.
Альфа-Банк Україна посів провідні позиції в 7 номінаціях із 11, в яких оцінювався в даному рейтингу.
Нагадаємо, в березні цього року Вікторія Михайле увійшла в ТОП-100 найуспішніших жінок України за версією журналу «Новое Время». А півроку тому вона посіла 46 місце в рейтингу ТОП-100 найвпливовіших жінок України за версією ділового видання «Фокус».