preloader

Альфа-Банк Україна надає клієнтам можливість автоматичного списання платежу за кредитом

З 15 вересня 2022 року Альфа-Банк Україна (незабаром Sense Bank) запроваджує нову функцію автоматичного платежу за кредитами в цифровому банку Sense SuperApp. Відтепер клієнти банку можуть налаштувати автоматичне регулярне списання платежу за наявним готівковим чи товарним кредитом.

Налаштований регулярний платіж за кредитом списуватиметься у розмірі суми коштів зазначеної клієнтом, при цьому дана сума має бути не менше розміру щомісячного платежу. Списання коштів буде здійснюватися з обраного клієнтом відкритого рахунку в Альфа-Банку Україна або картки іншого банку в національній чи іноземній валюті.

Крім того, після налаштування нової функції мобільний додаток Sense нагадуватиме клієнтам про запланований автоматичний платіж за обраним кредитом за 2 дні до дати платежу, що визначається згідно з кредитним договором.

Для того, щоб скористатись новою функцією, необхідно відкрити сторінку “Мій кредит”, що знаходиться у розділі “Продукти” (друга ліворуч кнопка нижнього меню) та натиснути на кнопку “Автоплатіж”. Увімкнувши нову функцію, клієнту потрібно налаштувати параметри автоплатежу, суму, рахунок/картку, з якого будуть списуватись кошти. Після цього списання платежу за обраним готівковим чи товарним кредитом проходитиме автоматично.

Альфа-Банк Україна – один із системно важливих банків України, що наразі знаходиться у процесі зміни назви на Sense Bank. Фінустанова обслуговує понад 3 млн фізичних, 55 тис. юридичних осіб та 82 тис. ФОПів. У банку працює майже 5 тис. співробітників.