preloader

Альфа-Банк Україна відновлює програми лояльності: цього разу – кешбек Cash’U CLUB

Роботу Cash'U CLUB було призупинено на початку війни. При цьому накопичені бонуси зберігалися, їх можна було продовжувати виводити грошима на картку або переказувати на допомогу ЗСУ — за 4 місяці останнє зробили 50 000 осіб, перевівши 5 000 000 грн в еквіваленті. Сьогодні команда Sense оголосила про повернення більшості звичних умов програми винагороди.

Cash'U CLUB зберіг звичні риси: "курс" бонусу (1 бонус = 1 гривня), автоматична участь та підвищений кешбек. Участь клієнтів у програмі автоматична, відсотки від транзакцій перетворюються на бонуси та зараховуються на спеціальний рахунок у Sense: 0,5% за оплату через Apple/Google Pay, до 6% у обраних категоріях покупок (залежно від статусу клієнта можна вибирати від 2 до 7 щомісяця), до 10% за оплати послуг партнерів банку. Потім накопичені бонуси можна вивести реальними грошима на рахунок, компенсуючи ними 100% покупок із вирахуванням податків, або відправити на підтримку ЗСУ. Особливі умови для кредитних карток і картки Cameleon, як і раніше, діють: за розрахунку ними кешбек буде вищим.

Щомісяця за допомогою обраних категорій можна накопичити до 500 бонусів, а також безлімітну кількість бонусів за розрахунки через Apple/Google Pay — та вивести на рахунок до 5 000 грн. Продовжує працювати система статусів клієнтів, її підвищення залежить від кількості транзакцій, вона впливає на кількість доступних для вибору щомісячних категорій: 2 із 3 для новачків до 7 з 10 для найдосвідченіших користувачів. Набір запропонованих категорій індивідуальний для кожного клієнта, він налічує 24 позиції, і 1 числа кожного місяця користувачі бачать від 3 до 10 з них, залежно від транзакцій, що здійснюються. Кешбек за кожною – від 0,75% до 6%.

Єдиний виняток із довоєнного функціоналу — розіграші призів, вони поки що призупинені: при цьому заслужені подарунки нарешті отримають переможці лютневих конкурсів, а у вересні система випадково визначить володарів 1000 бонусів серед тих, хто підтримував ЗСУ з початку війни.

У липневому Cash'U CLUB є кілька партнерських пропозицій. Це кешбек або пільгові періоди, що нараховуються за користування послугами партнерів банку за їх оплати карткою Альфа-Банку Україна:

  • 10% кешбеку - на ліки в мережі "Аптека Доброго Дня".
  • 10% кешбеку - на купівлю будь-якого тарифного пакету сервісу tv від 109 грн.
  • 4% кешбеку - на замовлення в сервісі доставки Sushi Icons.
  • 14 безкоштовних днів – за промокодом ALFAGO на “Максимальну” передплату у сервісі

До речі, Cash'U CLUB – не перша відновлена ​​програма для клієнтів. Раніше Альфа-Банк Україна відновив роботу креативних просторів AHUB у Києві та Львові: всім власникам дебетових карток банку щомісяця нараховуються квоти на відвідування, перевірити їх кількість можна у Sense.

Команда Альфа-Банку Україна прагне не тільки зберігати надійність і стабільність чинних функцій і послуг, створювати актуальні продукти, а й повертати клієнтам функції, які вони полюбили, призупинені з початком війни.

Все буде Україна.