preloader

Де попрацювати: у Києві та Львові знову відкриваються креативні простори AHUB

З початком війни “Альфа-Банк Україна” зосередився на більш важливих функціях і тимчасово зупинив роботу креативних просторів. Але команда проекту продовжувала активно спілкуватися і підтримувати гостей у своєму Telegram-каналі, обіцяючи відчинити двері AHUB, щойно це стане більш безпечним для співробітників та гостей.

Життя триває, нехай і ніколи не стане для українців таким, як раніше: відкриваються магазини та ресторани, наприкінці травня в країні зареєструвалася рекордна кількість ФОПів, а банк відкрив більше 150 відділень по всій країні, включно з відділеннями у Бучі, Чернігові та Харкові. З 13 червня запрацюють і креативні майданчики, з тією лише різницею, що адміністратори охоче приймуть корм для тварин, якими опікуються наші колеги-волонтери, а підвал київського хабу переобладнаний під бомбосховище на випадок сирен.

— AHUB — це коворкінги та переговорні, де завжди знайдеться вільний стіл, інтернет та кава для будь-якого клієнта Альфа-Банку Україна. Як написано у київському хабі: “Мрії мріються, а робота робиться”. У нас одна мрія на всіх — перемогти, а поки робимо те, що повинні, — написав у себе в соціальних мережах CEO “Альфа-Банку Україна” Рафал Ющак.

Нагадаємо, що креативні простори відкрилися у 2020 та 2021 роках у Львові та Києві відповідно. Їхнє призначення — бути місцем зустрічей, перемовин, роботи та відпочинку для будь-якого клієнта банку. В AHUB є оупен-спейси та окремі робочі кімнати, переговорки та кава-зони. Не бракує й унікальних локацій: наприклад, у Києві це переговорна Sense-кімната (басейн із кульками та ліжком за 1,5-тонними дверима) і власне тихе подвір’я, а у Львові — стрес-кімната, де можна виплеснути злість, розбиваючи віртуальний посуд і гамселячи цілком реальну грушу.

Ще один момент, що відрізняє AHUB від звичайних коворкінгів — це те, що відвідування безкоштовне. Вхідний “квиток” — картка банку. Щоб скористатися перевагами простору, потрібно мати будь-яку дебетову картку або картку Caméléon і QR-код, який легко згенерувати у чат-боті в Telegram. У кожної картки своя кількість квот на відвідування, і вони нараховуються раз на місяць: 1 квота дорівнює дню роботи в коворкінгу або годині роботи у переговорній кімнаті.

Як знайти? Київ, вул. Ярославів Вал, 7; Львів, площа Ринок, 26 (4 поверх).

Як отримати квиток? За допомогою чат-ботую.

Як працює? Кожного будня з 8:00 до 20:00.