preloader

MONATIK проведе перший у світі концерт усередині цифрового додатку

Online-концерт артиста стане подарунком для клієнтів Sense SuperApp – цифрового банку Альфа-Банку Україна.

26 листопада додатку Sense виповниться рік. За цей час його зручність вже оцінили 1,2 мільйона користувачів, і цифра щодня зростає. Все просто – команда кілька разів на місяць видає нові продукти, зокрема унікальні для ринку. А ще завжди поруч із клієнтом: спілкується в мережах, створює партнерські акції, збільшує кількість категорій кешбеку та постійно розігрує нестандартні подарунки, наприклад, квитки на концерт MONATIK по всій Україні та навіть день із ним на Кіпрі.

Дружба бренду з артистом надихнула на новий нестандартний проєкт, цього разу – унікальний не тільки для країни, а й для всього світу: у перший день народження цифрового банку Sense SuperApp будь-хто може потрапити на онлайн-концерт виконавця та банку в партнерстві з платіжною системою Mastercard. Альфа ловить ритм разом із вами!

- Навіщо це дивитись? Щоб стати частиною чогось особливого: по-перше, співак готує унікальну програму, яка не буде записуватись і більше ніколи та ніде не повториться (всі пісні буде виконано LIVE & ONLINE); по-друге, ми зможемо побути поряд і відчути загальний ритм за часів соціальної дистанції; по-третє, такого раніше ніхто не робив. Хіба не цікаво стати частиною історії?

- Чи підготували щось особливе? Як завжди. Двадцять пар щасливців зможуть потрапити на майданчик і підбадьорювати артиста наживо від імені мільйона клієнтів додатку. Проста лотерея на фарт доступна на сайті monatik.sense.online. Клікаєш будь-який квиток – під 20 обгортками ховаються переможні. Одна людина може грати необмежену кількість разів.

- Як потрапити всім? Якщо у вас вже є Sense SuperApp, то оновіться – ярлик зі зворотним відліком до концерту з'явиться на робочому столі. Якщо ні – завантажте та відкрийте в годину X. Так, ось так просто.

- Коли чекати? 26 листопада, п'ятниця, 20:00 – концерт MONATIK для всіх та кожного.

Робити щось уперше – це неповторно. Як і неповторний сам MONATIK. Як і неповторним буде цей святковий вечір, який ми хочемо розділити разом з вами.