preloader

Вікторія Михайльо залишає посаду Голови Правління Альфа-Банку Україна

З 1 січня 2022 року Вікторія Михайльо залишає посаду Голови Правління Альфа-Банку Україна, щоб зосередитись на соціальних та благодійних проектах ABH Holdings.

Надалі Вікторія продовжить свою співпрацю з групою у рамках соціальних та благодійних проектів інвестиційної холдингової компанії.

«Ми вдячні Вікторії за багаторічну ефективну співпрацю та вагомий внесок у розвиток банку, – прокоментував Роман Шпек, голова Наглядової ради Альфа-Банку Україна. – Я щиро бажаю Вікторії успіхів у новій ролі».

На посаду Голови Правління, після погодження її кандидатури Національним Банком України, буде призначено Аллу Комісаренко, яка з березня 2018 року обіймала посаду Директора з фінансового контролю. Алла – професіонал із 30-річним досвідом роботи у банківській системі України, з них понад 23 роки на керівних посадах. До приходу у Альфа-Банк Україна пані Комісаренко в різний час працювала заступником операційного директора «Правекс-банк», головою правління банків «Контракт» та «Конкорд», а також фінансовим директором ІТ-компанії «Terrasoft».

Алла закінчила Київський національний університет за спеціальністю «бухгалтерський облік та аудит в управлінні банками», а також здобула ступінь МВА у Києво-Могилянській бізнес-школі.