Альфа-Банк Україна підтримує конкурс Інтернет-проектів E-Awards 2016

Новини 06 квітня 2016 - 09:31

Альфа-Банк Україна виступить генеральним партнером всеукраїнського рейтингу Інтернет-проектів України - «Ukrainian E-Commerce Awards 2016».

Альфа-Банк Україна вирішив підтримати конкурс, оскільки вважає електронну комерцію однією з найбільш швидкозростаючих галузей економіки.
«Протягом останніх років Альфа-Банк оцінює ринок e-commerce як такий, що найбільш динамічно розвиваються в нашій країні. Таке стрімке органічне зростання галузі, безумовно, вимагає нових, нетрадиційних банківських рішень. Саме потреби клієнтів розвивають наші можливості - ми створюємо продукти і сервіси, які швидко і якісно вирішують операційні питання клієнтів і лають їм змогу концентруватися на своїй основній діяльності, - зазначає Владислава Гузенко, директор із транзакційного бізнесу Альфа-Банку Україна. Ми пишаємося тим, що серед наших клієнтів - лідери ринку, і з задоволенням розвиваємося разом з ними, створюючи повноцінну фінансову екосистему».

Учасниками рейтингу стануть Інтернет-проекти, які працюють в Україні. Всі вони були поділені на 4 категорії: Інтернет-супермаркети і мультиканальні рітейлери; Інтернет-магазини; послуги з продажу квитків у мережі; майданчики, які заробляють на комісії (прайс-агрегатори, маркетплейси, дошки оголошень та аукціони).

У 2016 році буде 5 номінацій E-Awards 2016 - «Прорив року», «Краще В2В рішення для e-commerce», «Людина року в e-commerce», «Краща маркетингова кампанія в e-commerce», «Вибір споживачів».

Вибір кращих гравців проходить у три етапи. Перший - збір заявок і анкет учасників, який завершився 16 березня. Другий етап передбачає голосування серед журі та споживачів. На основі заповнених анкет експерти склали шорт-листи для номінації «Вибір споживача», в кожному по 10 компаній із 4-х категорій.

Проголосувати за улюблений Інтернет-проект можна тут - http://rating.e-awards.com.ua/ до 12 квітня включно.

Нагородження кращих проектів відбудеться 14 квітня 2016 року в Києві.

Детальна інформація опублікована на офіційному сайті премії - e-awards.com.ua

Альфа-Банк Україна - це великий український комерційний банк з міжнародним капіталом, який входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings SA (ABHH) з головним офісом у Люксембурзі. Холдингова компанія має інвестиції в низці банківських груп на території країн СНД і Європи, зокрема, операційні компанії (банки) ABHH знаходяться в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та Нідерландах. Власниками ABHH виступають Михайло Фрідман 36,47%, Герман Хан - 23,27% (обидва - громадяни Ізраїлю, проживають у Лондоні), Олексій Кузмічьов - 18,12%, Пьотр Авен -13,76%, Андрій Косогов - 4,08% (всі троє - громадяни РФ, проживають в Москві), а також The Mark Foundation for Cancer Research - 4,03%. За класифікацією НБУ входить до групи "банки іноземних банківських груп".

new popup
Ми оновлюємося!
Зацінити бета-версію нового сайту можна хоч зараз.
На новий сайт