Альфа-Банк Україна став фінансовим партнером компанії «UKRAVIT»

Новини 16 вересня 2019 - 10:00

Альфа-Банк Україна приєднався до програми фінансування найбільшого вітчизняного виробника засобів захисту рослин і мікродобрив — компанії «UKRAVIT». За умовами програми, аграрії можуть скористатися кредитом від Альфа-Банку Україна на покупку продукції «UKRAVIT» за ставкою від 0,01% річних з максимально спрощеною процедурою видачі кредиту.

Програма розрахована для аграріїв з земельним банком від 300 га. При сумі фінансування до 5 мільйонів гривень заставою по кредиту може виступати виключно майбутній урожай. Процентна ставка 0,01% річних діє протягом 6-ти місяців кредитування, а починаючи з 7-го місяця ставка становить 19,9% річних. Попереднє рішення про фінансування приймається за 2 дні, а видача кредиту — протягом 14-ти робочих днів від дати подання документів.

Олексій Ступак, директор з корпоративного бізнесу Альфа-Банку Україна, зазначив: «Альфа-Банк Україна традиційно займає сильні позиції в обслуговуванні великого корпоративного бізнесу в агропромисловому комплексі. Це дозволило банку накопичити глибоку агротехнічну експертизу, стати гнучкішим і оперативнішим у прийнятті кредитних рішень. Ми прийняли стратегічне для себе рішення в роботі з клієнтами АПК: підтримка малого і середнього агробізнесу — це наш основний фокус на найближчі роки. Гнучкість, оперативність, простота — саме те, що потрібно малим і середнім фермерам, і реалізація партнерської програми з «UKRAVIT» є одним з кроків у розвитку цього напрямку. Для наших клієнтів ми пропонуємо привабливі фінансові умови кредитування і максимально спрощену процедуру фінансування».

«На сьогоднішній день робота з фінансовими інститутами в комплексі привабливіша, ніж товарне кредитування. Запускаючи «UKRAVIT Finance», ми дбали, в першу чергу, про преференції для наших клієнтів, які отримують прозорі, максимально лояльні умови. Ми постійно вдосконалюємо «UKRAVIT Finance» для зручності наших клієнтів. Тому залучаємо фінансові установи, які мають експертизу в роботі з агросектором, готові бути швидкими і гнучкими у прийнятті рішень, мають розгалужену мережу відділень в Україні. Одним з таких партнерів став Альфа-Банк Україна», — зазначив Олександр Ільїн, фінансовий директор «UKRAVIT».

Справка:

Альфа-Банк Україна — великий український банк з міжнародним капіталом, входить в приватну інвестиційну холдингову компанію ABH Holdings S.A. з головним офісом в Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку України, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в топ-10 фінансових установ країни за обсягом активів. Банк займає провідні позиції у всіх ключових сегментах банківського ринку і є одним з найбільш стійких і надійних банків України.

Компанія UKRAVIT — аграрна компанія, один з лідерів ринку засобів захисту рослин. Основними напрямками діяльності компанії є виробництво і продаж пестицидів і добрив з мікроелементами, які інтенсивно застосовуються в сучасному ресурсозбережному землеробстві, засобів для знищення гризунів та побутових комах. Виробничі можливості компанії спрямовані на забезпечення попиту в промисловому секторі, і в секторі домашніх господарств населення. З 2018 року «Інститут здоров'я рослин», відкритий компанією, надає аграріям широкий спектр агробіологічних послуг.

new popup
Ми оновлюємося!
Зацінити бета-версію нового сайту можна хоч зараз.
На новий сайт