Обмінюйте бонуси на бензин з карткою Alfa Connect від Альфа-Банку Україна

Інформація для клієнтів 04 квітня 2016 - 16:51

Картка МТС-AlfaConnect стала ще вигіднішою для клієнтів - в програмі лояльності «МТС бонус» з'явився новий партнер - мережа автозаправних комплексів WOG. Тепер накопичені МТС-бонуси можна обміняти на знижку на бензин: 200 бонусів економлять 1 грн на літрі бензину.

«Ми прагнемо стати зручним і вигідним банком для наших клієнтів, - зазначає Олексій Пузняк, віце-президент, начальник управління з розвитку роздрібного бізнесу. - Коаліційні програми лояльності - один із пріоритетних напрямків роботи. Ми вдосконалили нашу ко-брендову кредитну картку МТС-AlfaConnect, перетворивши її в багатофункціональний продукт. Оплачуючи карткою будь-які покупки, клієнти отримують бонуси і користуються всіма перевагами програми лояльності «МТС бонус». Тепер картка МТС-AlfaConnect стала особливо привабливою ще й для автомобілістів".

Кредитну картку МТС-AlfaConnect можна оформити, заповнивши форму онлайн-заявки на сайті банку, або зателефонувавши в КЦ банку за номером 0 800 500 183 (дзвінки з усіх телефонів в межах України безкоштовні). Карту безкоштовно доставлять в будь-який зручний час і місце. Бонуси будуть нараховуватися автоматично при кожному розрахунку карткою МТС-AlfaConnect за товари і послуги в магазинах, торгово-сервісних підприємствах, інтернет.

Альфа-Банк Україна - це великий український комерційний банк з міжнародним капіталом, який входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings SA (ABHH) з головним офісом у Люксембурзі. Холдингова компанія має інвестиції в низці банківських груп на території країн СНД і Європи, зокрема, операційні компанії (банки) ABHH знаходяться в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та Нідерландах. Власниками ABHH виступають Михайло Фрідман 36,47%, Герман Хан - 23,27% (обидва - громадяни Ізраїлю, проживають у Лондоні), Олексій Кузмічьов - 18,12%, Пьотр Авен -13,76%, Андрій Косогов - 4,08% (всі троє - громадяни РФ, проживають в Москві), а також The Mark Foundation for Cancer Research - 4,03%. За класифікацією НБУ входить до групи "банки іноземних банківських груп".

new popup
Ми оновлюємося!
Зацінити бета-версію нового сайту можна хоч зараз.
На новий сайт