Офіційна заява Альфа-Банку Україна щодо брудної провокації з розміщенням «фейкової» реклами банку в м. Київ

Новини 13 квітня 2017 - 14:30

Альфа-Банк Україна не має жодного відношення до розміщення реклами із зображеннями бойовиків ОРДЛО і різко засуджує брудні провокації, до яких вдаються невстановлені особи у спробі підірвати довіру до міжнародного банку в Україні.

Альфа-Банк одним з перших міжнародних банків припинив роботу на окупованих територіях у повній відповідності до законодавства України: як у Криму, так і в Донбасі.

Якщо метою авторів провокації було створити видимість зв'язку банку з окупантами Донбасу, то це смішно: основним акціонером банку є львів'янин Михайло Фрідман, який має громадянство Ізраїлю і проживає в Лондоні, а 9,9% акцій холдингу АВНН – кінцевого бенефіціара українського Альфа-Банку Україна з штаб-квартирою в Люксембурзі – належать італійському фінансовому гігантові UniCredit.

Нашому банку, який тільки за 9 місяців 2016 року сплатив до українського бюджету 467 млн ​​грн, що пішли на виплати пенсій, стипендій, ремонт доріг та інші соціальні потреби, вже кілька місяців доводиться тримати відповідь за необґрунтовані звинувачення у тому, що банк є російським.

Ми – українські співробітники українського банку з міжнародним корінням – закликаємо до раціонального патріотизму, коли слова популістів не підміняють собою реальні факти: допомога у відновленні економіки, реальне кредитування, забезпечення 5-ти тисяч наших співвітчизників стабільною роботою і ціла низка соціально-культурних проектів, спрямованих на розвиток України, її економіки і підняття її іміджу в міжнародному співтоваристві.

Додамо також, що юридичний підрозділ Альфа-Банку Україна вже розпочав роботу з недобросовісними рекламними операторами, які порушують цілу низку законів України, розміщуючи рекламні зображення, що дискредитують банк та наводять неправдиву інформацію.

new popup
Ми оновлюємося!
Зацінити бета-версію нового сайту можна хоч зараз.
На новий сайт