У 3 кварталі 176 нових компаній середнього бізнесу стали клієнтами Альфа-Банку Україна

Новини 02 грудня 2015 - 10:52

Третій квартал 2015 став для Альфа-Банку періодом вагомих здобутків у роботі з компаніями в сегменті середнього бізнесу. Бізнес банку динамічно розвивався в цьому сегменті в результаті продуманої політики та розвитку стійких партнерських відносин з клієнтами. Загальний приріст клієнтської бази з початку року становив 18%.

Альфа-Банк Україна вибирають представники найрізноманітніших галузей економіки, але найбільшу перевагу банку віддають компанії сфери оптово-роздрібної торгівлі продуктами та харчування, а також сфери послуг.

«Сьогодні банк для клієнтів - це не тільки місце, де вони виконують необхідні для їхнього бізнесу транзакції. Якість обслуговування, індивідуальний підхід та партнерські відносини - от що приваблює клієнтів. Також сьогодні ми бачимо великий запит на високотехнологічні банківські продукти, - зазначає Інна Кравчук, Директор по середньому корпоративному бізнесу. - Ми працюємо насамперед над якістю обслуговування, впроваджуючи нові формати, в яких поєднуються послуги сервісного менеджера, продавця і одночасно операціоніста. Клієнт в особі такого менеджера отримує повний спектр консультацій щодо будь-якого свого питання».

Фахівці Альфа-Банку Україна на сьогодні обслуговують понад 2,5 тис. компаній середнього бізнесу в 36 точках по всій країні, перебуваючи в постійному контакті з понад 1,5 тис. компаній, постійно інформуючи їх про поточну ситуацію в країні і супроводжуючи клієнтські операції за допомогою сучасних банківських технологій та сервісів.

Альфа-Банк Україна - це великий український комерційний банк з міжнародним капіталом, який входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings SA (ABHH) з головним офісом в Люксембурзі. Холдингова компанія має інвестиції в низці банківських груп на території країн СНД і Європи, зокрема, операційні компанії (банки) ABHH знаходяться в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та Нідерландах. Власниками ABHH виступають Михайло Фрідман 36,47%, Герман Хан - 23,27% (обидва - громадяни Ізраїлю, проживають в Лондоні), Олексій Кузьмічьов - 18,12%, Петро Авен -13,76%, Андрій Косогов - 4,08 % (всі троє - громадяни РФ, проживають в Москві), а також The Mark Foundation for Cancer Research - 4,03%.

new popup
Ми оновлюємося!
Зацінити бета-версію нового сайту можна хоч зараз.
На новий сайт