Вікторія Михайльо увійшла в рейтинг «50 найуспішніших бізнес-леді України»

Новини 07 березня 2018 - 12:42

Традиційний щорічний рейтинг «50 найуспішніших бізнес-леді України» за версією популярного ділового видання «Бізнес» визначає кращих бізнесвумен країни, оцінюючи їхні бізнес-досягнення, лідерські якості, стиль управління. Однією з 50-ти найуспішніших в Україні та однією з топ-5 у фінансах стала Вікторія Михайльо, Голова Правління Альфа-Банку Україна.

Визначаючи найуспішніших бізнес-леді, редакція ділового видання «Бізнес» вибирає кращих представниць українського бізнесу в різних сегментах економіки – жінок, які надихають своїм прикладом, задають нові тренди, демонструють власний стиль управління і завжди знаходяться там, де відбуваються зміни.

У фінансовій сфері лідером змін та однією з найуспішніших бізнесвумен стала Вікторія Михайльо. Уже майже 10 років Вікторія Михайльо очолює один із найбільших українських банків, а також бере активну участь у роботі Комітету з питань оподаткування ВР і Незалежної асоціації банків України. З 2016 року пані Михайльо управляє масштабним і амбітним проектом зі злиття Альфа-Банку Україна і Укрсоцбанку, який завершиться створенням найбільшого приватного банку в Україні. Під керівництвом пані Михайльо в 2017 році Альфа-Банк Україна продовжив свій розвиток як роздрібний банк, продемонструвавши найбільший абсолютний приріст роздрібного кредитного портфеля, а також увійшов до трійки лідерів за аналогічним показником по депозитах населення.

Вікторія Михайльо, Голова Правління Альфа-Банку Україна, зазначила: «Я завжди ставлю перед собою високі цілі, адже лише вони приводять до дійсно високих результатів. В Альфа-Банку Україна ми теж прагнемо до серйозних амбітних цілей: створювати нові бенчмарки для гравців фінансового ринку, побудувати найсильніший і найбільший «фінансовий гіпермаркет» в Україні, і кожного дня досягати кращого результату, ніж був учора. Це не тільки неймовірно надихає і дає сили, а й змушує змінюватися, шукати нові шляхи і рішення, ставати кращими версіями самих себе».

***

Альфа-Банк Україна і Укрсоцбанк – універсальні банки з приватним міжнародним капіталом і перевіреною часом надійністю. Уже 25 років ми надаємо повний спектр сучасних банківських послуг фізичним і юридичним особам і підтримуємо наших клієнтів в будь-яких життєвих ситуаціях. За класифікацією НБУ, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк входять у групу банків іноземних банківських груп.

new popup
Ми оновлюємося!
Зацінити бета-версію нового сайту можна хоч зараз.
На новий сайт