preloader

Альфа-Банк Україна розпочав видавати пластикові картки для виплат за вакцинацію

З 10 січня у відділеннях Альфа-Банку можна отримати пластикові банківські картки для виплат 1 000 гривень за програмою єПідтримка. Раніше карти були лише цифровими та оформлювалися через цифровий банк Sense SuperApp.

Карта буде видаватися новим клієнтам, яким було недоступне оформлення цифрової картки. Для цього їм необхідно з паспортом та ІПН звернутися до будь-якого відділення Альфа-Банку. Карта не персоніфікована, тому видається одразу ж у відділенні. Нові клієнти, крім 1000 грн від держави, отримають на свій рахунок Cash'U додаткові 100 грн бонусами від Альфа-Банку.

Існуючі клієнти банку, які вже мають цифрову картку для виплат, можуть отримати пластикову картку на початку лютого, дистанційно замовивши доставку Новою поштою, або звернувшись безпосередньо до відділення.

Як отримати 1000 гривень на пластикову картку:

1. Оформити картку у відділенні Альфа-Банку Україна

2. Для отримання грошей необхідно завантажити додаток Дія та у розділі «Послуги» вибрати «єПідтримка», надіслати заявку на отримання коштів та обрати картку Альфа-Банку

3. Після вибору картки в Дії, 1000 гривень перераховується відразу ж на рахунок

На сьогодні клієнти Альфа-Банку Україна витратили вже 40 мільйонів гривень на придбання книг (40%), квитків у кінотеатр (28%), залізничних квитків (11,72%), а також квитків у театр (11%). На спорт витрачено 7%, на музичні концерти 2%, а на відпочинок та авіаперельоти – менше 1% коштів.

Нагадаємо, 300+ партнерів Альфа-Банку запропонували локальні акції та спеціальні пропозиції по всій країні, щоб клієнти банку змогли витратити гроші ефективно. Загалом в обраних державою категоріях, куди можна витратити тисячу гривень, понад 6000 підприємств. Гроші можна використати на один або кілька товарів у межах обраної категорії протягом 4 місяців з дня надходження на рахунок. Карту для виплат єПідтримка не можна поповнювати, переводити з неї кошти та оплачувати нею інші категорії товарів, крім визначених державною програмою.