preloader

Фінальне оновлення Sense SuperApp цього року: накопичуємо гроші на мрію, заощаджуємо на дзвінках рідним (і всім іншим)

За цей рік цифровий банк мав 13 оновлень: це понад сорок функцій, до яких сьогодні додалися нові. Це останнє оновлення. Цього року. А далі обіцяємо більше й більше. Тут і прискорене закриття продуктів через Sense, і додатковий кешбек для клієнтів Київстар, повернення геолокацій та інші фішки. Залишилося тільки оновитись, щоб…

…заощадити час

Закривати ощадні депозити тепер можна через Sense SuperApp у кілька торкань екрана без походів до відділення та очікування в чергах.

Як закрити депозит “Ощадний”: у розділі “Кредити та депозити” вибрати депозит “Ощадний”, перейти до меню рахунку (три смужки праворуч зверху) і вибрати функцію “Закрити депозит”. Якщо на депозиті є залишок, вибрати рахунок для перерахування залишку та підтвердити закриття.

Важливо: опція діє для ощадних депозитів на вимогу. Якщо депозит був у валюті (долар, євро), а рахунків у такій валюті немає, система запропонує відкрити відповідний рахунок і переказати залишок туди.

01 01

…зробити крок до мрії

Заощаджувати щомісяця складно, але можна. Особливо якщо прив'язати таке рішення до нової “Скарбнички” в Sense. Потрібно просто вибрати мету та суму, яка потрібна, та налаштувати регулярне списання — у день зарплатні чи щодня по невеликій сумі (мінімум 10 грн).

Як налаштувати: в меню “Продукти” потрібно знайти розділ “Скарбничка”, клік — створити, вигадати мету, загальну суму накопичення та регулярного списання (можна вибрати із запропонованих банком сум або встановити самостійно), вибрати період списання (щодня або раз на місяць).

Важливо: для регулярного списання до скарбнички можна вибрати тільки одну дебетову картку Альфа-Банку. З інших рахунків (зокрема й інших банків) можна перераховувати вручну за кнопкою “Поповнити” всередині чинної “Скарбнички”. Повністю “Скарбничку” можна закрити в додатку та отримати накопичену суму на вибраний рахунок. Але якщо потрібно зняти лише частину грошей, то це можна зробити лише у відділенні банку.

Бонус: На залишок грошей нараховуватимуться 7% річних. У разі закриття “Скарбнички” відсотки за неповний місяць розміщення буде перераховано під 0,01%. Таких “Скарбничок” може бути декілька — окремо під кожну мрію.

01 01

…отримати кешбек поза категоріями — для клієнтів Київстар

Щомісяця клієнти вибирають нові категорії Cash'U CLUB для кешбеку. У когось цих категорій більше, у когось менше — все залежить від того, як давно ви з Альфа-Банком. Але у клієнтів Київстар з активною карткою Caméléon та об'єднаним профілем у Sense до кінця березня 2022 року з'явилася додаткова категорія кешбеку — 10% з витрат на мобільний зв'язок (дзвінки, інтернет, роумінг тощо).

Як підключити: у категоріях розділі Cash’U CLUB у Sense SuperApp вибрати спеціальну категорію “Київстар”.

Важливо: цю категорію можна вибрати будь-якої миті, і вона діятиме до кінця календарного місяця. Кожного наступного місяця її потрібно вибирати наново з першого числа (як і всі інші категорії програми лояльності). Підключити кешбек від Київстар можна лише у разі, якщо вибрано всі основні Cash'U-категорії.

01 01

…сплачувати податки ФОПа з особистого рахунку і не тільки

Є цілих дві приємні новини для ФОПів. Перша — якщо є віртуальна бізнес-картка, тепер через Sense можна замовити пластикову з доставкою до найближчого відділення або поштомата Нової пошти. Друга — сплачувати податки (ЄСВ та ЄП) тепер можна не лише з рахунку ФОПа, а й з особистого.

Як замовити картку: якщо є віртуальна бізнес-картка, потрібно вибрати опцію “Замовити картку”, звірити ім'я та прізвище латиницею, вибрати найближчу адресу відділення або пошти Нової пошти для доставки та підтвердити замовлення. Після замовлення на мапі з'явиться статус-трекер із номером замовлення, де можна в режимі онлайн відстежувати випуск та доставку.

Важливо: вартість випуску такої картки — 100 грн.

Як активувати: після отримання картки на НП ви відразу отримаєте PUSH-сповіщення від банку з посиланням на активацію пластикової бізнес-картки.

01 01

…отримати задоволення від очікуваного повернення геолокації

Тепер відділення та банкомати можна шукати просто в Sense SuperApp.

Де шукати: у своєму профілі — в інформації про банк. За вашим місцеперебуванням буде показано всі найближчі відділення на мапі або за списком.

До зустрічі в новому році. Дякуємо, що цінуєте Sense разом з нами.