Понад 33 тис. українців в 3-му кварталі стали держателями зарплатних карток Альфа-Банку Україна

Новини 21 грудня 2015 - 16:56

У 3-му кварталі 2015 Альфа-Банк Україна продемонстрував один з найвищих показників в частині приросту активного портфеля зарплатно-карткових проектів, який склав з початку року 20%

Альфа-Банк Україна був успішним в залученні нових клієнтів. Всього за цей період до нас приєдналося на пакетне обслуговування в рамках зарплатно-карткових проектів більше 300 нових компаній. Серед них: підприємства сфери охоронних послуг, навчальні заклади бюджетної та комерційної форми власності, великі галузеві компанії. Всього було продано більше 33 тис. зарплатних карток.

В цілому з початку року вже біля 70 000 співробітників 1320 українських компаній отримали зарплатні картки Альфа-Банку Україна. На початок грудня понад 285 тисяч наших співвітчизників є держателями зарплатних карток в Альфа-Банку.

«Можливості банку та індивідуальний підхід до наших клієнтів дозволяють нам забезпечувати максимальний фінансовий комфорт як підприємствам малого та середнього бізнесу, так і великим підприємствам. Ми створюємо для корпоративних клієнтів спеціальні банківські продукти та зручні тарифні плани, - зазначив Максим Акинчиц, Директор з розвитку бізнесу та по роботі з ключовими проектами. - На сьогоднішній день наша пропозиція є унікальною для вітчизняного ринку - разом з великим спектром банківських послуг, активні власники зарплатних карток можуть знімати свою зарплату абсолютно безкоштовно в будь-якому банкоматі не тільки України, а й усього світу».

Альфа-Банк Україна - це великий український комерційний банк з міжнародним капіталом, який входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings SA (ABHH) з головним офісом в Люксембурзі. Холдингова компанія має інвестиції в низці банківських груп на території країн СНД і Європи, зокрема, операційні компанії (банки) ABHH знаходяться в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та Нідерландах. Власниками ABHH виступають Михайло Фрідман 36,47%, Герман Хан - 23,27% (обидва - громадяни Ізраїлю, проживають в Лондоні), Олексій Кузмічьов - 18,12%, Петро Авен -13,76%, Андрій Косогов - 4,08 % (всі троє - громадяни РФ, проживають у Москві), а також The Mark Foundation for Cancer Research - 4,03%.

new popup
Ми оновлюємося!
Зацінити бета-версію нового сайту можна хоч зараз.
На новий сайт