preloader

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

У лютому клієнти Sense Bank підтримали економіку України й ЗСУ на понад мільярд гривень, купуючи військові облігації та переказуючи кошти з програми лояльності Cash'u Club на допомогу українському війську.

За місяць власники Sense-карток інвестували 1,15 млрд грн в еквіваленті у військові облігації. Це левова частина вкладів у всі ОВДП, сума яких складає 1,44 млрд грн в еквіваленті.

Також 3 340 клієнтів банку переказали на військову допомогу 227 740 своїх бонусів Cash'u. У середньому кожен із них перевів кешики на підтримку ЗСУ 7 разів. Один бонус дорівнює одній гривні.

Нагадаємо, усі клієнти Sense Bank беруть участь у програмі лояльності Cash’u Club та отримують до 6% кешбеку у вибраних категоріях, яких щомісяця від 2 до 7. Перевести накопичені бонуси на потреби армії можна у застосунку Sense SuperApp.

1. На головному екрані перейди в розділ Cash'u Club

2️. Тисни на "+" та вибирай "Допомогу ЗСУ бонусами"

3️. Переказуй бонуси ЗСУ

01 01

До слова, Sense Bank першим серед українських банків надав можливість клієнтам купувати гривневі військові ОВДП онлайн — у цифровому банку Sense SuperApp. Згодом в онлайн форматі стала доступна й купівля в іноземній валюті — євро чи долар. Процес відбувається у кілька кліків і займає максимум 2-3 хвилини. Всі операції з ОВДП під час воєнного стану проводяться без комісій.

Інвестуючи у військові облігації, клієнти Sense Bank підтримують армію та економіку України у воєнний стан.