preloader

Майже 3 млн грн кешбеку отримали клієнти Sense Bank за карткою «Вигода»

З початку 2024 року власники кредитно-дебетової картки «Вигода» від Sense Bank заробили 2,9 млн грн кешбеку у межах програми лояльності.

Накопичений кешбек клієнти Sense Bank можуть вивести реальними грошима на картку як повернення покупок, здійснених в ТЦ «Епіцентр» у різних куточках України.

До слова, найбільше власників картки «Вигода» від Sense Bank у Києві та області (23,4%). На другому місці за кількістю таких карток Дніпропетровщина (9,5%), а третю сходинку посідає Одеська область (6,8%). Також серед пʼятірки лідерів – Харківщина (6,5%) та Львівська область (5,5%).

01 01

Нагадаємо, до 5 травня 2024 року клієнти Sense Bank можуть значно збільшити суму кешбеку за кобрендинговою карткою «Вигода», адже триває акція «Кешбек на все +5%». Згідно її умов, додаткові 5% нараховуються після кожної покупки на суму від 500 грн у національній мережі ТЦ «Епіцентр», мережі гіпермаркетів «Нова Лінія», на сайті epicentrk.ua та під час оплати товару у центрах видачі онлайн-замовлень «Епіцентр».

Максимальна сума нарахованого кешбеку становить – 500 грн. Нарахування бонусів відбуватиметься один раз на місяць з урахуванням 14 днів, необхідних для можливого повернення придбаного товару. Ознайомитися з подробицями можна за посиланням.

Водночас на період акції продовжує діяти стандартна програма лояльності, за якою клієнт також отримує до 2% кешбеку на картку «Вигода» в Sense SuperApp:

  • 1% бонусами від Sense Bank на товари та послуги,
  • 1% від «Епіцентру», якщо покупка здійснена у цій мережі торговельних центрів.