preloader

Sense Bank підписав Меморандум з Міністерством економіки України

17 квітня 2024 року системно-важливий український Sense Bank підписав меморандум з Міністерством економіки України про сумісну співпрацю в рамках реалізації бюджетної програми «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва».

Програма компенсації є важливою складовою економічної політики «Зроблено в Україні» та покликана підтримати виробників і постачальників вітчизняної сільгосптехніки, а також безпосередньо українських аграріїв. За умовами програми її учасниками можуть стати юридичні особи або фізичні особи – підприємці сільськогосподарські товаровиробники, які здійснили оплату за придбану техніку через уповноважений  банк. Агропідприємцям держава компенсуватиме 25% (без урахування ПДВ) вартості за придбану техніку вітчизняного виробництва, перелік якої є на офіційному сайті Мінекономіки. Слід зауважити, що компенсацію можна отримати й в разі купівлі техніки за рахунок кредитних коштів.

Як отримати компенсацію через Sense Bank?

1. Придбати сільгосптехніку українського виробництва (відповідно до Переліку Мінекономіки), здійснивши оплату через Sense Bank, в тому числі за рахунок кредитних коштів.

2. Подати до Sense Bank заявку та документи, що підтверджують купівлю техніки, за яку передбачено компенсацію.

3. Отримати компенсацію на рахунок в Sense Bank.

Участь Sense Bank в програмі «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» - це черговий доказ високого рівня довіри до нашого банку як з боку держави, так і з боку бізнесу.