preloader

Sense SuperApp визнано найкращим банківським застосунком в Україні

Цифровий банк Sense SuperApp став переможцем у номінації Best Mobile Banking за результатами найбільшої професійної премії Ukrainian FinTech Awards 2024.

На події, яка відбулась 4 квітня, відзначили найяскравіші досягнення та інновації у фінансовому секторі. Серед переможців — фінтех-компанії, що розвивають галузь за допомогою нових технологічних рішень.

Sense SuperApp — універсальний мобільний застосунок від Sense Bank, який дозволяє одночасно керувати особистими фінансами та коштами ФОП, не переходячи в інший додаток.

Банківський застосунок зʼявився наприкінці 2020 року. Від початку вторгнення Sense SuperApp отримав понад 30 оновлень й 73 нові функції. Завдяки зручному інтерфейсу та широкому вибору послуг кількість користувачів додатку активно зростає. Наразі понад 65% клієнтів Sense Bank оформлюють нові картки через цифровий банк.

У Sense SuperApp можна не лише зручно й швидко переказувати кошти та оплачувати тисячі послуг, але й оформлювати довідки онлайн, керувати підписками, інвестувати в ОВДП, відкривати збірки та раціонально вести особистий чи сімейний бюджет за допомогою персонального фінансового помічника.

Також у березні цього року в цифровому банку Sense SuperApp зʼявилася можливість отримувати електронні чеки у магазинах-партнерів. Відтак клієнти банку, які здійснюють покупки в магазинах VARUS, FOXTROT, мережі мультимаркетів «Аврора», а також замовлення в додатку Glovo, можуть отримувати цифрові чеки безпосередньо на своїх мобільних пристроях.

Крім того, усі власники Sense-карток є учасниками програми лояльності Cash’u Club. Щомісяця на вибір є від 2 до 7 категорій, за якими можна отримати до 6% кешбеку.

Нагадаємо, раніше Sense SuperApp увійшов до ТОП-5 кращих банківських застосунків для малого та середнього бізнесу у міжнародному рейтингу «Business Mobile Banking 2024». До загального переліку лідерів потрапили 20 банків Східної Європи, Центральної Азії та Кавказу.

Оформити цифрову версію картки від Sense Bank у Sense SuperApp можна онлайн за 5 хвилин, пройшовши ідентифікацію через Дію або відеочат з агентом підтримки.