preloader

Альфа-Банк Україна запропонував українцям робити казкові фото та отримувати за них подарунки

Геодім зовні схожий на традиційну оселю ескімосів, а всередині відтворює полярне світіння, яке можна побачити в Ісландії, Норвегії, на Алясці, а до січня – і в самому центрі української столиці.

Незвичайну розвагу та абсолютно нестандартну фотозону подарував городянам Альфа-Банк Україна у партнерстві з платіжною системою Visa. Чому туди варто сходити?

1. Поринути в імерсивне шоу 360 °. Геодім вражає масштабами: 7,5 метрів від підлоги до вершини купола, 200 квадратних метрів зі спецефектами. Усередині – не просто масштабна проєкція, а інтерактивна програма з повним зануренням у фантастичну атмосферу. Спеціально для цієї локації розроблено імерсивне шоу: на кілька хвилин ви потрапите до засніженого лісу, де казковий хамелеон наблизить зірки до землі, а вас зробить ближче до неба. Чим не новорічна казка?

2. Зробити найкращі інста-фото. Північне сяйво – чудовий фон для портретного або групового фото, а поруч розташований ще й північний ліс, де гуляє ультрасучасний Альфа Клаус із бородою у блисківках та розважаються казкові персонажі. Вся ця анімація служить одній меті: стати фоном для ваших незвичайних фотолистівок.

3. Отримати круті подарунки від банку та його партнерів. Зробіть фото, опублікуйте в Instagram stories з позначкою банку та отримайте гарантований подарунок, адже у нашій казці – лише радісний підсумок. Подарунок обирати потрібно наосліп, а виграти можна: день у креативному просторі AHUB, бокс зі святковим мерчем та багато іншого. Також можна отримати чудову можливість – взяти участь у розіграші нової Tesla.

Арт-майданчик розташований біля ТРЦ «Гулівер» (Спортивна площа, 1а). Вхід на локацію безкоштовний для всіх бажаючих. Великий купол височить над ярмарком, так що можна не тільки зробити чудові знімки, а й купити сувеніри, випити різдвяний глінтвейн для того, щоб поринути у новорічну атмосферу. Головне – зробити це до закриття локації, що відбудеться 4 січня. Сам майданчик працює щодня, без вихідних, з 16:00 до 21:00.