preloader

Цифровий банк Sense SuperApp оновився

Цифровий банк Sense SuperApp оновився: цифровий перевипуск карток у кілька натискань, гарантований кредит готівкою та нові фішки для абонентів Київстар та ФОПів.

Альфа-Банк Україна лише за півтора тижня підготував чергове оновлення Sense SuperApp. Зробили зручнішим перевипуск карток, швидшим — отримання кредиту готівкою, комфортнішими — фішки для клієнтів Київстар, зрозумілішими — повторні ФОП-платежі.

Перевипуск картки в кілька натискань

Ми цінуємо ваш час, тому тепер перевипуск карток доступний у мобільному додатку Sense SuperApp. Лише кілька натискань і картка готова до роботи. Ви отримуєте її цифрову версію, якою відразу ж можна користуватися, а якщо є необхідність у пластику — його в будь-який момент можна замовити в Sense SuperApp і забрати в найближчому відділенні Нової пошти або поштоматі. Номер картки при цьому залишиться тим самим.

Як це зробити: в меню карток відкрийте розділ «Керування»; натисніть «Мені потрібна нова картка»; далі — «Оформити та активувати»; введіть PIN-код.

Які картки не можна перевипустити таким способом: кредитні картки «Вигода», «Фокс Клуб», «ЕКО-Максимум», «Гроші+», дебетові картки Wargaming та Fast Card, студентські картки.

01 01

Картка Caméléon у магазинах Київстар

Тепер придбати фізичну картку Caméléon можна в мережі магазинів партнера Київстар, а оформити її — просканувавши QR-код на упаковці. Для нових клієнтів Альфа-Банк Україна та Київстар приготували 50 welcome-бонусів у Cash’U CLUB, а ще 50 бонусів — на мобільний рахунок Київстар.

Як активувати: проскануйте QR-код на упаковці та завантажте Sense SuperApp; якщо ще не клієнт Альфи — станьте ним через відеочат або Дію, якщо вже користуєтеся банком — відразу активуйте картку та встановіть PIN-код.

Роумінг для абонентів Київстар

Абоненти Київстар з об'єднаним профілем у Sense, що знаходяться за кордоном, на закладці «Мій тариф» рахунку «Київстар» побачать базову тарифікацію послуг у роумінгу в країні, в якій зараз перебувають.

Обов'язкова умова: під час знаходження за кордоном SIM-картка або е-SIM Київстар повинна бути в гаджеті клієнта, необов'язково в тому, на якому встановлено Sense; профілі Sense і Київстар повинні бути об'єднаними.

Абоненти Київстар зможуть користуватися Sense в роумінгу абсолютно безкоштовно: для додатку не буде використовуватися платний трафік як на території України, так і за кордоном.

Обов'язкові умови: проплачений місячний тариф і наявність хоча б 1-го мегабайта на залишку інтернету КС; у гаджеті, на якому встановлено Sense, повинна бути SIM-картка або е-SIM Київстар; при цьому об'єднувати профілі Sense і Київстар необов'язково.

01 01

Новий підхід до розрахунку суми кредиту

Альфа-Банк Україна змінив підхід до розрахунку суми доступного кредиту готівкою. Тепер гарантована сума кредиту — та, яку клієнт побачив на екрані. З процесу оформлення прибрано етап узгодження: в попередніх версіях Sense наявність попередньо схваленої суми не завжди означала згоду банку на видачу кредиту. Зараз клієнти бачать саме ту суму, на яку гарантовано можуть розраховувати.

01 01

Повтор платежу з історії ФОПів

В історії платежів ФОПів раніше не було можливості повторити платіж. Клієнтам доводилося періодично вводити одні й ті ж дані. У цьому релізі в історії платежу, під час відкриття деталей документа в розділі «Доступні операції», з'являється кнопка «Повторити платіж». Натискаючи її, клієнт побачить екран введення даних для здійснення платежу із заповненими полями. Клієнту залишиться натиснути на кнопку «Оплатити» і ввести ОТР-пароль.

01 01